FORGOT YOUR DETAILS?

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Monowheels.be werd opgericht in 2016 door mij, Tom Staelens.

Tot begin 2016 pendelde ik elke dag, eerst met de fiets van thuis naar de trein, dan met 2 treinen naar Leuven ... en vervolgens nog op de bus naar het werk.
Nadat mijn fiets voor de zoveelste keer aan het station was verdwenen - zelf die fiets die nog voornamelijk bestond uit roest - ging ik op zoek naar een alternatief.

De voor de hand liggende keuze was de plooifiets. Echter had ik de afgelopen jaren op de trein andere pendelaars met de plooifiets vaak zien vloeken en stuntelen. In wederom een overvolle trein de plooifiets aan de deuren van de trein achterlaten en steeds in het oog moeten houden. Neen, een plooifiets was niets voor mij.

Een (elektrische) step dan maar? Maar een weg vol putten en kasseien bleken al snel geen goede combinatie met de kleine wielen van een step, waardoor je al snel weggecatapulteerd werd.

Tot ik toevallig bij de monowheel terecht kwam ... en de passie voor dit wondertuig was al snel geboren!

Compact, vinnig, stevig ... en geen plooi- & sleurwerk.

Al snel besloot ik ook anderen op de monowheel te helpen, en monowheels.be zag in 2016 het levenslicht.

De M van Monowheels - monowheels.be

KWALITEIT VOOROP

Monowheels zijn een nieuwe technologie, in een snel veranderende markt. Zowel leveranciers maar ook winkels en webshops komen en gaan. Om er ook morgen nog voor al onze klanten te staan, selecteren we enkel de kwalitatiefste monowheels.

De M van Monowheels - monowheels.be

VEILIGHEID VOOROP

De veiligheid wordt in de eerste plaats bepaald door de rijder, niet door het toestel.

De M van Monowheels - monowheels.be

WETGEVING & VERZEKERING

Naast veiligheid en kwaliteit, is ook de wetgeving & verzekering cruciaal in het gebruik van de monowheel. Daarom proberen we hierin binnen de sector een trekkende rol te spelen. We houden onze klanten en bezoekers steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zonder daarbij belangrijke details in de kleine lettertjes te verbergen.

De M van Monowheels - monowheels.be

SERVICE OP ELK MOMENT

Zit je met een vraag of twijfel voor of na je aankoop, dan kan je bij ons altijd terecht. Ook als je jouw product niet bij ons hebt gekocht. We zijn steeds bereikbaar via Whatsapp en Facebook Messenger.

ONZE WAARDEN

  • KWALITEIT
  • GARANTIE
  • OPENHEID
  • DIENST NA VERKOOP
  • BEREIKBAARHEID

CONTACT INFO

Monowheels

Kasteellaan 35
1702 Groot-Bijgaarden

GSM: 0471 72 26 61

tom@monowheels.be
https://monowheels.be

TOP