FORGOT YOUR DETAILS?

BETAAL JE MONOWHEEL MET ECOCHEQUES

Volledig of gedeeltelijk

Je kan nu je monowheel of accessoires bij Monowheels betalen met ecocheques. Dit kan zowel voor het gehele bedrag van je bestelling, als voor een gedeelte van het bedrag. De enige voorwaarde is dat je ecocheques nog geldig zijn wanneer wij deze ontvangen. Lees meer op deze pagina over de verschillende manieren om met ecocheques in deze webshop te betalen.

Wij aanvaarden zowel de Eco Pass van Sodexo als de Ticket Ecocheque.

HET VOLLEDIGE BEDRAG BETALEN MET ECOCHEQUES

Wil je het volledige bedrag van je bestelling met ecocheques betalen? Dat is heel eenvoudig. Na de keuze van je monowheel of accessoires, kies je in je winkelmandje voor 'gratis verzendig' en ga je vervolgens verder met afrekenen.

Onderaan de volgende stap, na het invullen van je verzendgegevens, zie je verschillende betaalmogelijkheden. Hier kies je voor ' BETAAL HET VOLLEDIGE BEDRAG MET DE ECO PASS VAN SODEXO (ECOCHEQUES) en klikt vervolgens op bestelling plaatsen. Vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren. Je bestelling is nu geplaatst.

Betaal het exacte en volledige bedrag met ecocheque, door deze via aangetekende zending te versturen naar het volgende adres:

Monowheels
Tom Staelens
Kasteellaan 35
1702 Groot-Bijgaarden.

Vermeld ook duidelijk je naam en bestelling, bijvoorbeeld op de achterkant van je omslag of via een papiertje in je omslag. Pas op! Indien het bedrag van je ecocheques meer waard is dan het bedrag van je bestelling, kunnen dit echter niet terugbetalen.

Eenmaal wij jou ecocheques ontvangen hebben voor het volledige bedrag van je bestelling, versturen wij jouw bestelling naar jou toe.

GEDEELTELIJK BETALEN MET ECOCHEQUES

Wil je een gedeelte van je bestelling betalen met ecocheques? Ook dat is mogelijk met monowheels.

Stuur een mail naar tom@monowheels.be met de vermelding 'Gedeeltelijke betaling via ecocheque'.

TOP